Studniówka

Szanowni Państwo,

Studniówka to tak naprawdę pierwszy dojrzały bal w którym nasze dzieci biorą udział. Jest on niejako uwieńczeniem tych kilku lat pracy, trosk, problemów i radości, dlatego też powinien być właściwie celebrowany i przygotowany wręcz z perfekcyjną dbałością o każdy szczegół.

Hotel Sympozjum od blisko 10 lat specjalizuje się w organizacji dużych bankietów, do których niewątpliwie należą także bale studniówkowe.
Wyspecjalizowana kadra pomoże Państwu w doprecyzowaniu wszystkich elementów składowych tej uroczystości, począwszy od wyboru menu, poprzez oprawę muzyczną a skończywszy na obsłudze fotograficznej, a zgrany zespół kelnerów sprawi iż poczują się Państwo niczym wyjątkowi goście.

Poniżej przedstawiamy propozycje menu jakie nasz  Szef Kuchni przygotował na tą ewentualność.
Cena obejmuje menu oraz do wyboru: oprawę muzyczną lub tort okolicznościowy w kształcie liczby 100 wraz z nazwą szkoły.

W przypadku rezygnacji z proponowanej oprawy muzycznej lub tortu koszt menu zamyka się kwotą 140 zł /os.

W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji.
 
 

Menu  I (kliknij)

Aperitif

  • Lampka wina musującego

Zupa

  • Aromatyczny krem grzybowy podany z groszkiem ptysiowym

Danie

  • Porcje pieczonej wieprzowiny w pomidorowo-ziołowym sosie z kompozycją ziemniaków i fasolki szparagowej

Deser

  • Ciasto owocowe z sosem malinowym

Bufety zimnych zakąsek

  • Karkówka z czosnkiem zaprawiana
  • Schab w majeranku marynowany
  • Rolady drobiowe faszerowane
  • Kompozycje polskich wędlin
  • Śledziki po krakowsku na śmietanie z jabłkiem

Bufety sałatkowe

  • Kawałki kurczaka w kompozycji ryżu
  • Sałata lodowa z wyborem świeżych warzyw
  • Wybór pieczywa mieszanego

Półmiski drobnych przekąsek

  • Paluszki słone, orzeszki ziemne, chipsy
  • Kruche ciasteczka deserowe

Patery świeżych owoców

  • Jabłka, mandarynki, winogrona, pomarańcze

Danie ciepłe

  • Boeuf Strogonoff z wołowiny
  • Pieczywo

Napoje

  • Filiżanka aromatycznej kawy
  • Wybór herbat
  • Woda mineralna z cytryną
  • Soki owocowe
  • Napoje gazowane 3szt/os.

Cena: 158 PLN od osoby*

*opcjonalnie do wyboru oprawa muzyczna lub tort okolicznościowy w kształcie liczby 100

Menu II (kliknij)

Aperitif

  • Lampka wina musującego

Zupa

  • Pachnący bazylią krem pomidorowy z grzankami

Danie

  • Pierś z kurczęcia w białym sosie z pietruszką z kolorowym risotto i warzywami na parze

Deser

  • Jabłecznik z sosem waniliowym i bitą śmietaną

Bufety zimnych zakąsek

  • Karkówka z czosnkiem zaprawiana
  • Schab w majeranku marynowany
  • Rolady drobiowe faszerowane
  • Kompozycje polskich wędlin
  • Śledzik tradycyjny w oliwie

Bufety sałatkowe

  • Sałatka tradycyjna jarzynowa
  • Sałata pekińska na kolorowo z vineagrette
  • Wybór pieczywa mieszanego

Półmiski drobnych przekąsek

  • Paluszki słone, orzeszki ziemne, chipsy
  • Kruche ciasteczka deserowe

Patery świeżych owoców

  • Jabłka, mandarynki, winogrona, pomarańcze

Danie ciepłe

  • Potrawka z indyka z warzywami
  • Pieczywo

Napoje

  • Filiżanka aromatycznej kawy
  • Wybór herbat
  • Woda mineralna z cytryną
  • Soki owocowe
  • Napoje gazowane 3szt/os.

Cena:  158 PLN od osoby*

*opcjonalnie do wyboru oprawa muzyczna lub tort okolicznościowy w kształcie liczby 100

WYŚLIJ ZAPYTANIE

Centrum konferencyjno-bankietowe

Konferencja dla 600 osób?
Nie ma problemu!

Zaplanuj konferencję