Szef kuchni poleca

Carpaccio z łososia z krewetkami i kawiorem w cytrynowej oliwie
Salmon carpaccio with shrimps and caviar in lemon olive oil

Tatar ze śledzia z kwaśną śmietaną, jabłkiem i kaparami
Herring tartar with sour cream, apple and capers

Żurek krakowski z aromatem polskich grzybów podany z kostkami twarogu
Cracow sour soup “żurek” with the scent of Polish wild mushrooms, served with fromage cubes

Filet z sandacza w kwaśnym sosie na puree z domowymi buraczkami i sałatką julienne
Zander fillet in sour sauce served on puree with home-made beetroots and julienne salad

Pierś z kaczki w sosie miodowo figowym z czerwoną kapustą duszoną z rodzynkami
Duck breast in honey and fig sauce served with red cabbage stewed with raisins

Kakaowe creme brulee z pomarańczą schłodzone lodami
Cocoa creme brulee with orange cooled with ice creams

Maliny zapiekane na złoto w kruchym cieście
Raspberries baked in golden short pastry

Centrum konferencyjno-bankietowe

Konferencja dla 600 osób?
Nie ma problemu!

Zaplanuj konferencję